sportsenfun.nl

Fun je sportwinkel promoten met een beachvlag

Beachvlag

Een van mijn beste vrienden heeft een eigen sportwinkel op het strand. Je weet wel, zo’n iconisch houten strandtentje waar je surfspullen, zwemspullen en de nodige zonnebrand kan kopen voor een lekker dagje strand. Mijn vriend had alleen het probleem dat er een grotere strandtent naast hem geplaatst werd afgelopen zomer. Daardoor bleek dat zijn tentje veel minder goed opviel, en hij daarom omzet mis liep. Laatst was ik bij hem op bezoek, en hij vertelde nogmaals dit verhaal, en sprak ook zijn zorgen uit over komend strandseizoen. Hij heeft wel echt iets nodig om op te vallen, maar het kan ook niet het strandbeeld verpesten of te duur zijn. Samen zaten we te denken wat de oplossing kon zijn, en haast tegelijkertijd schoot het ons te binnen: een beachvlag. Dit kan nog wel eens de oplossing zijn voor het probleem van mijn vriend! Met beachvlaggen naast zijn winkeltje kan hij zijn winkel volledig in beach-stijl promoten!

Waar kun je een beachvlag bestellen?

Tja, het eerste probleem. Waar bestel je zo’n beachvlag. Gelukkig kun je tegenwoordig alles online vinden! Zo ook de vlaggen. Er zijn ontzettend veel websites in Nederland waar je vlaggen kunt bestellen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten, dus weet goed wat je wilt voordat je gaat zoeken. Op deze manier raak je niet overrompeld door de hoeveelheid informatie. Daarnaast moet je ook kijken of je de vlaggen zelf kan bedrukken. Voor mijn vriend is dit essentieel, want hij wil natuurlijk zijn logo op de vlag zetten! Zoek gewoon even wat rond, en je vindt zo een geschikte website waar je wat kan bestellen.

Wat voor soorten beachvlaggen zijn er allemaal?

De website waar wij op uit zijn gekomen is mijnreclamevlag.nl. Deze website heeft veel keuze. Zo hebben ze alleen al de beachvlaggen in vier verschillende soorten verkrijgbaar! Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een reeks accessoires. Zo zijn er parasolvoeten, zware voetplaten, kruisvoeten met waterzak, en zelfs een grondboor waarmee je de vlag goed vastzet in de grond! Het is aan te raden om voor een goede voet te gaan, want je vlag kwijtraken door de wind is wel het laatste wat je wilt.

Wat is nou goed om op zo’n beachvlag te zetten?

In principe kun je alles op zo’n vlag zetten. Mijn tips zijn: let op de kleur van de vlag, houd het simpel, en maak het catchy. Een vlag is een eyecatcher, dus de tekst er op moet ook opvallend zijn. Houdt de kleur van de vlag in de kleur van je logo, en gooi een pakkende slogan of kreet op de vlag! Zet er niet te veel tekst op, want door het waaien kan het dan slecht leesbaar worden!

Met zijn nieuwe beachvlaggen is mijn vriend helemaal klaar voor komend jaar!

Mobiele versie afsluiten