Daag je vrienden eens uit in de realiteit!

Je kent het hoogstwaarschijnlijk wel. Met je vrienden dagen jullie elkaar altijd vaak uit, bijvoorbeeld met een weddenschap of een wedstrijdje FIFA op de gameconsole. Overal is er wel een ‘koning’ in. Zo is er in een vriendengroep vaak een FIFA-koning te vinden, een koning in het barbecueën en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vrienden zijn er om plezier mee te hebben, maar ook om elkaar uit te dagen. Maar daag elkaar nu eens uit in de realiteit, met echte adrenaline!

Schieten, doe je dat liever on- of offline?

Wellicht ken je wel een aantal games die je kunt opnoemen die te spelen zijn op de gameconsole. Zo zijn er bijvoorbeeld een hele hoop spellen te verkrijgen op het gebied van oorlog en overleven. Met twee teams ga je de strijd aan om bijvoorbeeld een vlag te veroveren, of om macht te krijgen over een bepaald stuk grond in de game. De adrenaline gaat door je lijf en zal je er alles aan doen om het spel te winnen. Tevens is er een mogelijkheid om met vrienden in een team te spelen, om samen te strijden naar de overwinning. Zul je net zo hard gaan strijden in de realiteit?

De online game wordt werkelijkheid met airsoft!

Free for all, capture the flag, teams, het zijn de bekende game-modes die online te spelen  zijn. Dezelfde games zijn te spelen in de spannende game airsoft, waar je met extreme adrenaline de beste zal moeten worden. Met gecamoufleerde kleding kruip je tussen de bossen zorg je dat je jouw tegenstander te slim af bent. Je krijgt een echt overlevings gevoel, je bent nu zelf een personage in de game!

Wat is airsoft nu precies?

Met airsoft speel je een militair spel, waarbij je in teamverband verschillende missies kunt uitvoeren. Bij airsoft speel je met plastic balletjes, zogenaamde BB’s, die je met behulp van een luchtgeweer op je tegenstander schiet. Er zijn vele verschillende soorten missies vol met spanning en adrenaline te spelen. Naast de standaard spellen als free for all en capture the flag, zijn er ook bepaalde missies in een bepaald thema te spelen. Wat dacht je van zombies, een game-mode die je vast al van de online spellen kent.

Met airsoft wordt een online game realiteit. Je staat er werkelijkheid alleen voor en samen met je teamgenoten moet je het gaan maken. Ga weg van de gameconsole en ga de échte strijd aan!

Back to Top