Vitakruid supplementen voor elke sporter

‘Gezondheid is het grootste goed’. Dit is het motto van Vitakruid, maar ook iets waar menig sporter het allemaal voor doet. In deze blog lees je alles over hoe je je gezondheid op peil kunt houden en je voeding kunt aanvullen met de supplementen van Vitakruid.

Vitakruid: gezondheid als kernwaarde

Bij Vitakruid draait alles om gezondheid. Dat is ook gelijk de reden waarom ik kies voor voedingssupplementen van dit merk. Gezondheid staat bij mij namelijk altijd op nummer één. Mijn gezondheid is de reden dat ik sport. En sterker nog, fun hebben is moeilijker als je niet helemaal vit bent. Sinds ik de producten van Vitakruid gebruik voel ik me gelukkig altijd goed. Niets staat mij meer in de weg om leuke dingen te ondernemen. Elke sportsessie wordt een killer work-out. Met behulp van Vitakruid voel ik me op en top gezond!

Supplementen

De basis van mijn dag ligt in de ‘dag en nacht’ multivitamines van Vitakruid. In de ochtend neem ik de ‘dag’-variant van deze tabletten bij mijn ontbijt. Deze multivitamines dragen bij aan mijn energieniveau gedurende de dag. Hierdoor kan je zo optimaal mogelijk functioneren en voel ik mij minder vermoeid overdag. De vitamines dragen ook bij aan een gezonde en heldere geest, een goede werking van het zenuwstelsel en het behoud van sterke spieren. Ook reguleren deze tabletten de bloedsuikerspiegel ter bevordering van de spijsvertering en ondersteunen zij in de bescherming van je afweersysteem.

Voordat ik naar bed ga, neem ik altijd een tablet uit de pot met de ‘nacht’-variant van dit multivitamine pakket. Deze supplementen helpen mij om goed te slapen en de volgende ochtend weer helemaal uitgerust wakker te worden. Zo heb ik weer voldoende energie om aan een nieuwe dag te beginnen. Ook bevorderen deze vitamines het herstel na een sportsessie. Zo kan ik er de volgende dag weer net zo hard tegen aan!

Andere producten van Vitakruid die ik dagelijks gebruik zijn magnesium malaat – voor het onderhouden van mijn spieren, zenuwen en botten – en Curcuma C3-2X voor onder andere een gezonde spijsvertering.

vitakruid

Gezond online

Gezond leven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Producten van Vitakruid bestel je namelijk gemakkelijk bij de online drogist Drogist.nl. Dit kan ik zeker aanraden, omdat je niet langer met de (vaak grote) potten hoeft te slepen. Daarnaast heeft deze webshop altijd wel een goede actie met Vitakruid producten lopen. Zo betaal je nooit de hoofdprijs voor de beste kwaliteit. Wanneer je je bestelling op een werkdag voor vijf uur ’s avonds plaatst, heb je je Vitakruid producten zelfs de volgende dag al in huis.

Vitakruid maakt gezond leven fun, betaalbaar en gemakkelijk!

Back to Top